КУЛІНАРНІ МАЙСТЕР-КЛАСИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ MWSLiT У РАМКАХ ПРОЕКТУ WELCOME CENTRE
20 березня 2025 року відбувся кулінарний майстер-клас для студентів, які беруть участь у міжкультурній інтеграції
Під час майстер-класу студенти мали можливість приготувати корисні закуски, зокрема: пудинг з чіа з фруктами, горіхові енергетичні кульки, нутовий паштет та шоколадний фітнес-пудинг.
Майстер-клас проводила Катажина Губала, яка є експертом у галузі рослинної кухні та співпрацює з провідними шеф-кухарями, дієтологами та представниками кулінарного світу.
Метою майстер-класу була інтеграція студентів під час спільного приготування їжі.
Проєкт фінансується за рахунок національних коштів Національного агентства академічних обмінів.
ВІДКРИТО НАБІР НА 2025/2026 АКАДЕМІЧНИЙ РІК
ДЕТАЛЬНІШЕ ✕